Targ pentru nunti Wedding Fever 2014
Articole locale

Targ pentru nunti Wedding Fever 2014

de

Targul de nunti "Wedding Fever" , isi va deschide portile pentru al V-lea an pe 14-15-16 martie 2014 , în foaierul Teatrului National „Marin Sorescu ” din Craiova şi va reuni furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. Expozanţii provin din domenii complementare, precum: creatori sau distribuitori rochii de mireasă, florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Targul de nunti Wedding Fever va asteapta sa-i treceti pragul in perioada 14-16 martie 2014, in locatia cu care v-a obisnuit deja, Foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova.

Acest târg este un eveniment care vizează educarea pieţei şi a publicului local. Datorită locaţiei centrale, cât şi promovării intense în mass-media locală şi naţională, cât şi datorită promovării în mediul online, estimăm un număr de peste 5 000 de vizitatori, pe parcursul celor trei zile.

În continuare târgul va include evenimente interactive şi creative, precum: prezentări de modă, show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, muzică live şi tombolă pentru vizitatori.

Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora. 

Va asteptam cu drag!

Opinii (0)

Adauga opinia ta: