Targ de nunta Wedding Fever 2013
Articole locale

Targ de nunta Wedding Fever 2013

de

In plin sezon al targurilor de nunta, sunteti invitati la primul targ creativ de nunti care a avut loc in Oltenia, ajuns deja la cea de-a IV-a editie.

In anul 2013, targul de nunta Wedding Fever se va desfasura in perioada 15-17 martie 2013, in foaierul Teatrului National „Marin Sorescu” din Craiova.

Acest eveniment va reuni peste 60 de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente.  Expozantii provin din domenii complementare, precum: creatori sau distribuitori rochii de mireasa, florarii, firme care inchiriaza corturi de nunta, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Wedding Fever va include evenimente interactive si creative, precum: prezentari de moda, show-uri demonstrative de beauty, si tombola pentru vizitatori. 

Evenimentele proiectate sunt menite sa-i inspire si sa ii sprijine pe viitorii miri in luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, in acord cu asteptarile si personalitatea acestora.

Cu stima,
Echipa de organizare Wedding Fever 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: