Fotografii targ nunta Wedding Fever 2012
Articole locale

Fotografii targ nunta Wedding Fever 2012

de

Asa cum ne-au obisnuit si pana acum organizatorii targului de nunta Wedding Fever, editia anului 2012 a targului a fost una incununata cu succes, atat vizitatorii targului cat si furnizorii prezenti atingandu-si toate obiectivele.

Viitorii miri care au luat parte la editia din acest an a targului de nunta Wedding Fever au gasit toate serviciile pentru organizarea unei nunti deosebite, incepand de la restaurante de nunta Craiova si pana la oferte speciale pentru petrecerea unor momente deosebite in luna de miere. Desigur, nu au lipsit nici saloanele de rochii de mireasa Craiova care au prezentat viitoarelor mirese noile colectii si tendinte, viitoarele mirese reusind astfel sa aleaga rochia mult visata din numeroasele modele expuse. Nici mirii nu au fost uitati si pentru ei furnizorii au adus costume pentru cea mai deosebita zi din viata lor.

Agentiile de decoratiuni Craiova s-au intrecut in a prezenta cele mai noi tipuri de materiale si decoratiuni pentru a transforma fiecare nunta intr-una de poveste. Culori indraznete au impodobit standurile si aranjamentele florale au fost realizate cu maiestrie si foarte multa rabdare de expertii florari.

Fotografii si videografii au expus albume si montaje deosebite marturie a maiestriei lor iar cofetariile din Craiova si-au etalat cele mai deosebite creatii, torturile de nunta si prajiturile expuse au incantat atat privirea cat si gustul vizitatorilor.

Nu au lipsit nici prezentarile de moda, show-urile demonstrative de beauty, valsul mirilor, micro-recital de muzica clasica, muzica live si tombola pentru vizitatori astfel ca vizitatorii targului s-au bucurat de momentele speciale organizate in fiecare zi de targ.

Felicitam organizatorii pentru buna organizare si desfasurare a targului din acest an, precum si furnizorii participanti pentru prezentarea impecabila a serviciilor.

Va invitam sa vizualizati fotografiile din cadrul targului Wedding Fever 2012, realizate de talentatul fotograf Cristian Conea, caruia ii multumim pentru excelenta colaborare si superbele fotografii.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: