Wedding Fever - Teatrul National
Organizare nunta

Wedding Fever - Teatrul National

de

Te invitam sa vizualizezi galeria de fotografii de la targul Wedding Fever 2011, daca nu ai reusit sa vizitezi targul de nunta Wedding Fever organizat de Valdir Events & Flowers Experience in perioada 18-20 februarie  2011, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova.

Wedding Fever  isi va deschide portile in februarie  2011 ( 18-20 februarie 2011 ), pentru cea de-a doua editie.

Targul de nunta Wedding Fever Craiova a debutat in 2010 fiind  primul targ complex de nunti, din Oltenia. Se va desfasura in perioada 18-20 februarie  2011, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova  si va reuni peste 80 de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente. Acesti furnizori provin din domenii complementare, precum: creatori sau distribuitori rochii de mireasa, florarii, bijuterii, firme care inchiriaza corturi de nunta, producatori sau distribuitori de invitatii, firme de catering, cofetarii, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica, saloane de infrumusetare, cluburi de dans, agentii de turism, firme care inchiriaza limuzine sau trasuri, banci care acorda credite pentru organizarea evenimentelor private, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Acest targ este un eveniment care vizeaza educarea pietei si crearea unor standarde unitare in domeniul organizarii de evenimente. Taxa pentru accesul vizitatorilor va reprezenta o suma modica, incurajam in acest fel prezenta numeroasa a acestora la targ.

Wedding Fever se va deschide cu un briefing de presa, in dimineata zilei de 18 februarie. in continuare targul va include evenimente interactive si creative, precum: prezentari de moda - Maya Fashion, show-uri demonstrative de beauty - L'oreal , valsul mirilor - Viva Dance, micro-recital de muzica de camera, tombola pentru vizitatori si multe altele.

Vineri 18 februarie 09:00 - 18:00 | Sambata 19 februarie 09:00 - 18:00 | Duminica 20 februarie 09:00 - 14:00

Organizatori: Valdir Events & Flowers Experience :: 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: