Wedding Fever Craiova
Organizare nunta

Wedding Fever Craiova

de

Cea de-a doua editie a targului de nunti Wedding fever Craiova a avut loc in perioada 18-20 februarie 2011 si a reunit un numar de peste 50 de participanti specializati in toata gama de oferte in ceea ce priveste organizarea unei nunti. Asa cum a fost precizat si pe pliantul evenimentului targul s-a vrut o expozitie creative, ceea ce s-a si reusit in mare masura. Creativ a fost atat spatiul in care s-a desfasurat (Teatrul National din Craiova), cat mai ales modul in care participantii au inteles sa isi prezinte standurile si ofertele.

Deschiderea targului s-a facut vineri la ora 9.00, urmand conferinta de presa la ora 10.00. Vineri la pranz vizitatorii au fost invitati la un miniconcert. Sambata concertul Acustic Band a fost urmat de prezentarea de moda Maya Fashion. Targul s-a inchis duminica, avand in program Trupa Wave si Irina Gaga. Pe toata durata targului, vizitatorii au avut acces incepand cu orele 9.00 la standurile de prezentare putand admira oferta de rochii de mireasa, rochii de gala, costume de mire, oferta agentiilor de nunta, a saloanelor de infrumusetare, restaurantelor, cofetariilor, vinotecilor. De asemenea vizitatorii au putut alege invitatii, marturii, au putut opta pentru locatiile unde sa isi petreaca luna de miere, sau sa isi gandeasca petrecerea de nunta optand pentru muzica live sau DJ.

Atmosfera generala a targului a fost marcata de eleganta, probabil si datorita locatiei alese, dar si pentru ca standurile participantilor au fost atent amenajate. Agentiile care se ocupa cu organizarea de nunti au prezentat mici mostre din ce ar trebui sa insemne masa de nunta, decoratiile, atmosfera. Aceste mici cadre extrase parca din sala de nunta au facut posibila aruncarea unei scurte priviri in ce ar putea reprezenta pentru fiecare tanara pereche marele eveniment. Pentru cei care isi organizeaza nunta poate fi de mare ajutor sa vada o exemplificare din ce ar putea deveni evenimentul lor. Este mult mai usor sa decizi daca vrei un spatiu aranjat in stil clasic, de epoca sau mai degraba rustic vazand propunerile diverselor agentii. Ofertele restaurantelor si hotelurilor au incercat acelasi lucru: sa prezinte diverse meniuri in cadrul real al nuntii, folosind decoratii de sala si de masa inspirate si estetice. Cofetariile s-au intrecut in a prezenta dulciuri (praline, prajituri, tortul miresei) care de care mai apetisante si atragatoare si din punct de vedere vizual. Organizatorii s-au gandit si la oferta de vinuri de calitate care nu pot lipsi din repertoriul unei nunti reusite.

Miresele care inca nu s-au hotarat in legatura cu rochia pe care o vor purta puteau alege dintr-un numar impresionant de rochii, expuse pentru a putea fi inspectate de aproape. Miresele se puteau inspira urmarind prezentarea de moda de sambata, 19 februarie, ora 16.00. Nici mirii nu au fost neglijati, oferta de costume fiind ceva mai sobra, dar nu mai putin satisfacatoare. Domnisoarele de onoare sau invitatele la nunti puteau opta pentru rochii de gala de cele mai diverse feluri.

Florariile si decoratorii au creat cele mai diverse tipuri de buchete si de aranjamente florale pentru sala si masa. Nu au lipsit florile autohtone de sezon, dar evident nici cele exotice. De stralucirea tinerelor s-au ocupat saloanele de infrumusetare care au facut diverse demonstratii pentru cum ar putea arata un machiaj de calitate sau un coc sofisticat de mireasa.

Dupa inchiderea targului tinerilor nu le-a ramas decat sa opteze pentru stilul si atmosfera in care vor dori sa isi sarbatoreasca unirea destinelor, desigur pentru locatia in care isi vor organiza petrecerea de nunta, dar si unde anume vor dori sa isi petreaca luna de miere.

Mai jos puteti naviga prin superbele fotografii realizate cu maiestrie de Kalura Photography. Multumim Raluca pentru excelenta colaborare!
 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: